لب الالباب (راز حروف)

عرفان ابجدی حروف

لب الالباب (راز حروف)

عرفان ابجدی حروف

لب الالباب (راز حروف)

بسم الله الرحمن الرحیم

بنام پروردگار که سرّ اسماء اعظم خود را با سه حرف "الف"، "س" و "م" (اسم) فاش کرد. که عدد ابجد این سه حرف "101" است و از مجرای ولایت "با" و رسالت "سین" ظهور دارد (بسم).

بنام مولایی که در عین "غیب الغیوبی" ظاهر و در عین "ظهور" غایب است، و با صفات "رحمان" و رحیمش" کل نعمتهایش را بر ما منت نهاد.
ع شفائی



هدف از ایجاد این وبگاه، رسیدن به معرفت مولایمان، پروردگار عالم و ائمه معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) و حقایق و معارف قرآن است.
در این راه همواره، آن بزرگواران مددرسان بوده و با دست غیبی راه صحیح را گشوده اند و عنایاتی بسیاری به دست آمده است.

عنایت شود: نشر و استفاده نا صحیح از مطالب بدون ذکر منبع، شرعا صحیح نیست.

برای تهیه کتاب های مجاز منتشر شده توسط نویسنده و مولف مطالب فوق، میتوانید با شماره زیر ارتباط برقرار نمائی

09308839373 لطفا در ایتا یا واتزاپ پیام ارسال فرمائید





راز دنیا بخش پنجم (بخش آخر)

چهارشنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۰، ۰۹:۳۸ ب.ظ

بسم الله الرحمن الرحیم

 

عدد عشر در عمر دنیایی

 خیلی جالب است که عدد ابجد کلمه عمر=310 می‌شود، 300 برابرعدد ابجد حرف (ش) است و صفت شین؛ تفشی یعنی افشاشدن و افشاکردن است که افشای عدد 10 یعنی همه‌ی اسرار عقیده‌ای و ریشه‌ی درخت عمل در تمام عمر انسان افشا  می‌شود. درحقیقت هر کس در قبر در رهن عدد10 یعنی (یا)ی انتخاب خود قرار می‌گیرد، این انتخاب؛ همان 4روی 10 است یعنی در احاطه‌ی ولایت چهارده معصوم(ص) است زیرا در قبر چه بخواهی و چه نخواهی خود را در ولایت 14 می‌بینی! انسان چه کافر باشد و چه مسلمان و یا به هر دینی باشد باید جوابگوی نعمت چهارده معصوم(ص) در عمر خود یعنی همان امتحان ده یعنی عشر باشد. بهشت و جهنم را خود انتخاب می‌کند و درواقع ذیقعد انتخاب خود را در آنجا می‌بیند.

اینجا همان مقامیست که در عدد ابجد اسم مبارک امام علی(ع) که 110 است، می‌بینید یعنی نگهدارنده عشرعالم(عدد ده) که امام علی(ع)؛ قسیم النار و الجنّه می‌باشد. خیلی مراقب باشید زیرا ایشان مولی الموحدین و مولای متقیان است. شیعه شدن به ایشان و فرزندانشان سخت، اما نجات دنیا و آخرت است. امیدوارم خداوند متعال آن و لحظه‌ای ما را به خودمان وانگذارد. درواقع با این گنج که اتممناها بعشر است، در قبر و قیامت به اربعین لیله‌ی عمر می‌رسیم.

نتیجه

پروردگار عالم، حروف و اعداد را سبب و مسببی قرار داد تا بندگانش حجاب‌ها را کنار بزنند و به واقعیت وجودی خویش برسند. چون ظاهربین هستیم  باید از شناخت خود و اطرافمان به شناخت مولایمان برسیم. با تعلیم و تعلم و با عبادتش به کمال هدف که رسیدن به رضای مطلق او و رسیدن به درجه قرب اوست، نائل شویم. و این میسّر نمی‌شود مگر اینکه به دنیای اسفل بیاییم و از صفر بندگی شروع کنیم تا به 1000(الْف) و به اَلِف وجود خود برسیم.

چه جالب است در فلسفه دسته بندی اجناس و انواع موجودات، انسان آخرین نوع از موجودات است که از جنس حیوان است. ولی در مرتبه جنس، جنسِ هیچ چیز نمی‌شود الا خدایی شدن که رسیدن به نفس الهیه است. خود نوع انسان نیز نوع الانواع است. پس شیطان چرا به آدم (ع) سجده نکرد، چون او آتش است و هیچوقت جنس انسان نمی‌شود. پس فقط به او صدمه می‌زند و سرمایه‌اش را می‌سوزاند و ضرر شیطان همین است. پس راه مبارزه با او توبه است. در نتیجه از پروردگار عالم بخواهیم که ما را از امّت و شیعیان و محبّین واقعی چهارده معصوم صلوات الله علیهم اجمعین قرار دهد که ما از نوع ایشان بمانیم و با ایشان محشور شویم و مورد شفاعتشان قرار بگیریم. انشاء الله.

 

                                                                                   پایان.

 

 

 

 

جایگاه‌عددی

  حروف

  عددابجد  

 

جایگاه‌عددی

  حروف

عددابجد

1

ا

1

 

15

س

60

2

ب

2

 

16

ع

70

3

ج

3

 

17

ف

80

4

د

4

 

18

ص

90

5

ه

5

 

19

ق

100

6

و

6

 

20

ر

200

7

ز

7

 

21

ش

300

8

ح

8

 

22

ت

400

9

ط

9

 

23

ث

500

10

ی

10

 

24

خ

600

11

ک

20

 

25

ذ

700

12

ل

30

 

26

ض

800

13

م

40

 

27

ظ

900

14

ن

50

 

28

غ

1000

ابجد هوز حطی- کلمن سعفص- قرشت ثخذ - ضظغ

 

 

 

                                         

                                             

 

اللهم کن لولیک الحجة ابن الحسن

صلواتک علیه و علی آبائه فی هذه الساعة و فی کل الساعة ولیاً و حافظاً و قائداً و ناصراً و دلیلاً و عیناً

 حتی تسکنه ارضک طوعاً و تمتعه فیها طویلاً.   

 

۰۰/۰۹/۱۰
عذرا شفائی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی